Известие

Collapse
No announcement yet.

За какво служи малкото чернмо ключе?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За какво служи малкото чернмо ключе?

Заедно с ключовете на колата ми дадоха и едно малко черно ключе. Някой дали има представа то за какво е?
    Алфичка 155 1.6 16в Много си я обичам

колега виж да не е за алармата с коиято е дошла

Comment

Ами значи по предния капак има една черна кутийка в която влиза ключа и колата почва да пищи. Това означава ли че има аларма? Не е ли малко глупаво да си пускам алармата така с тоя ключ. Или трябва да имам и дистанционно?

Comment

мислия 4е триябва да изфвьрлиш тази аларма и да си слойишедно валкор4е

Comment

Ахам ясно. Май така ще направя

Comment

не е ли това ключе което е за климатика да го включваш да ти изстудява в жабката.т.е да ползваш жабката като хладилна 4анта да си изтудяваш вода или каквото и да е
            Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

Re: За какво служи малкото чернмо ключе?

Първоначално публикувано от xaxobg
              Заедно с ключовете на колата ми дадоха и едно малко черно ключе. Някой дали има представа то за какво е?
              И аз го имам и доколкото знам служи да се изключва алармата(поне при мен на сирената пише On и Off)Умниците били загубили дистанционното и оттам я спряли
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от warbah
                не е ли това ключе което е за климатика да го включваш да ти изстудява в жабката.т.е да ползваш жабката като хладилна 4анта да си изтудяваш вода или каквото и да е
                туй ще е яко ако е истина...ама нейсе...

Даването на газ, води до пристрастяване!
                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Стига бе. Ти виждал ли си 155 с такава екстра . Питам сериозно , за да не се окаже , че я имам колата от толкова време а не знам за това. А иначе моя основен ключ не заключва жабката . И отварянето на задните врати от вътре май не блокира.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Вижте сега може и да се объркал. Сега нямате ли в жабката слот за ключе което е едно такова цилиндри4но отгоре има гумена капа4ка на слота.И с надпис он-оф и стрелки в съответната посока.
                    Вероятно е за нещо друго впро4ем никога не съм го ползвал.Сега като сте много оторени обяснете го за какво е.Щото явно съм сбъркал
                    мислех си 4е е затова.
                    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

....Сега нямате ли в жабката слот за ключе което е едно такова цилиндри4но отгоре има гумена капа4ка на слота.И с надпис он-оф и стрелки в съответната посока.....
                      Аз нямам такава екстра
                      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

... нямате ли в жабката слот за ключе което е едно такова цилиндри4но отгоре има гумена капа4ка на слота.И с надпис он-оф и стрелки в съответната посока.
                        Вероятно е за нещо друго ...
                        Единственото ,за което се сещам аз е- ако имаш възд. възглавница за седалката до шофьора това да я изключва за в случаите , когато слагаш... датска седалка например. Аки имаш книжка с колата там сигурно ще пише.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

ЗА АЛАРМАТА Е !!!
                          Ходи при алармаджия да ти смени алармата с нова и си О.К.
                          Alfa Romeo 155/1.8TS

Comment

@warbah
                            Колега я пусни една снимка на жабката на твоята че силно ме заинтригува
                            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

За алармата е, вече проверявах
                              Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp

Comment

Working...
                              X